QUE FER? - Hostal Fabrellas 1914
17387
page-template-default,page,page-id-17387,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-6.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

QUE FER?

SLIDER-caldes_de_malavella-05

Molt a prop de l’hostal, podem trobar racons de gran interès.

L’Església Parroquial de Sant Esteve, és d’origen Romànic del segle XI-XII, encara que ha estat modificada en diverses ocasions. Té una planta basilical composta de tres naus; la central es cobreix amb volta de canó lleugerament apuntada, i les dues laterals amb volta de secció de quart de cicle. Les naus queden separades per grans pilars quadrats que sostenen sis grans arcades de mitja punta. L’edifici es remata amb un absis central i dos absidioles amb petites finestres que il·luminen l’altar major i el presbiteri a l’interior. Cal esmentar també que el campanar s’alça amb planta quadrada, sobre la nau lateral esquerra a la part posterior.

Monument histórico d’interés nacional.

Les Termes Romanes són considerades de gran valor, per tor el que representen i per ser les mijor conservades de l’antiga Aquae Calidae, avui en dia Caldes de Malavella. Molt ben conservades, en elles trobem murs d’altura, i tot el mecanisme de funcionament gairebé intacte. Són una mostra excel·lent de termes dedicades a la salut. Aprofitant les aigües termals del poble, que sorgeixen a 60ºC, els romans van construir un edifici amb una piscina central i una sèrie de cambres al voltant per rebre els tractaments curatius.

Amb una superfície de bosc de 30 Km2. podem endinsar-nos en els seus boscos i gaudir de la pau que això comporta. La situació del municipi i de tota la plana de la Selva, permeten la convivència d’elements de tipus mediterrani i centreeuropeu que ofereixen una riquesa biològica poc comuna. Monument històric d’interès nacional. Les Termes Romanes són considerades de gran valor, per tot el que representen i per ser les millor conservades de l’antiga Aquae Calidae, avui en dia Caldes de Malavella.