Festes d'abril i maig de 2018 - Hostal Fabrellas 1914
18485
post-template-default,single,single-post,postid-18485,single-format-standard,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-6.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

Festes d’abril i maig de 2018

Temps de Flors

23 abr. Festes d’abril i maig de 2018

 

Temps de Flors

A l’abril aigües mil. I comença la calor, la gent al carrer… i les flors. Per a això Girona ens prepara un dels millors esdeveniments de l’any, Temps de Flors.

A finals de maig, Girona es prepara per ensenyar-nos la part més esplèndida que amaga.

Del 12 fins al 20 de maig de 2018 podràs gaudir d’aquest esdeveniment i tots els tallers que proposen per a entretenir als més petits. T’ho perdràs?

Si t’hosteges a Hostal Fabrellas tindràs la sort d’estar a menys de vint minuts de Girona, agafant el tren que està a menys de 15 minuts i et deixarà al centre de Girona, on podràs passejar entre tots els camins de Barri vell i poc a poc començaràs a alçar el cap i veure mil colors i mil formes de flors. Un esdeveniment digne de veure, per aquesta raó és la nostra recomanació per a aquest mes de maig.

Un altre esdeveniment a Girona per a passar un dia en família, és la tradició que antany i avui en dia tots els enamorats viuen amb passió i alegria, Sant Jordi. El 23 d’abril es celebra la Diada de Sant Jordi, on les rambles de Girona s’emplenen de roses per a regalar a les enamorades i es regala un llibre als enamorats. A més, a la rambla hi hauran autors firmant llibres i hi hauran tallers explicant la llegenda més coneguda de Catalunya, “el drac i la princesa”. Un cop més, un esdeveniment digne de veure per el bon ambient!

A més a més, quan comença el bon temps els carrers de Caldes es van emplenant, així que es un dels millors moments per passejar pels mercats, fer rutes amb bicicleta, anar a la Font de la Vaca o anar a veure les Termes Romanes, on es fan visites guiades per ensenyar tota la historia del nostre poble.

Ah! I per últim però no menys important, la tradició pròpia de Caldes que tots els caldencs esperen amb ànsia tot l’any a que arribi aquesta celebració; la Festa de la Malavella, que es celebra el 27, 28 i 19 d’abril i hi hauran un munt de paradetes amb tots els comerços de caldes de Malavella, tallers pels mes petits i diversió per a tothom!

Hostal Fabrellas té un avantatge  excepcional; totes les activitats estan a menys de 5 minuts ja que es situa just al centre del comerç i on hi ha mes moviment. Perquè no Hostal Fabrellas?

Si vols gaudir d’una estància còmode, estar al centre de Caldes per descobrir els secrets del poble i gaudir d’uns dies de tranquil·litat i desconnexió, vine a Hostal Fabrellas!