Viatjar a Caldes de Malavella amb la gasolina més barata o gasoil més barat - Hostal Fabrellas 1914
17072
post-template-default,single,single-post,postid-17072,single-format-standard,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-6.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

Viatjar a Caldes de Malavella amb la gasolina més barata o gasoil més barat

25 maig Viatjar a Caldes de Malavella amb la gasolina més barata o gasoil més barat

Estàs pensant en venir a visitar Caldes de Malavella i allotjar-te a l’Hostal Fabrellas? Doncs si has pensat venir en cotxe et recomanem que visitis el portal http://www.geoportalgasolineras.es on podràs triar les estacions de servei per poder repostar amb els preus més econòmics.
Entre gasolineres pot haver un marge de diferència de més de 8 cèntims que pot significar un total de 4 Euros per a un cotxe amb un dipòsit de 50 litres. Si calculem el nostre consum anual podem determinar quants euros ens podem estalviar a l’any. Per exemple un consum de 100 litres al mes representaria un estalvi de 96 euros anuals. Encara que l’estalvi pot ser més gran si el marge de diferència augmenta.
També pots baixar una aplicació al teu mòbil des de l’adreça https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mobialia.gas.spain&hl=es que et permetrà consultar les estacions de servei a prop de la teva ubicació (per preu, distància, o en un mapa) i el preu del combustible en cadascuna per buscar les més barates. Inclou preus per als combustibles: gasolina 95, gasolina 98, dièsel, dièsel millorat, gasoil B, gasoil C, biodièsel, bioetanol, GLP, GNC i gasolina 95 sense protecció..