Visites imprescindibles a la ciutat de Girona - Hostal Fabrellas 1914
16405
post-template-default,single,single-post,postid-16405,single-format-standard,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-6.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

Visites imprescindibles a la ciutat de Girona

Girona vistes

27 febr. Visites imprescindibles a la ciutat de Girona

La Catedral de Girona: La Catedral de Girona o Catedral de Santa Maria va ser construïda entre els segles XI i XVIII, hi podem observar la presència de tres estils arquitectònics, el romànic, el gòtic i el barroc. Al seu claustre romànic hi destaquen uns sorprenents capitells i la nau gòtica es caracteritza per ser la segona més amplia del món, just per darrera de la Basílica de Sant Pere al Vaticà, la façana principal es d’estil barroc, un altre tret distintiu d’aquesta catedral és l’escalinata, de 90 escalons, que donen accés al temple.

Les Cases de l’Onyar: Les cases penjades sobre el riu Onyar són un dels punts d’interès turístic més peculiars que pots trobar a la teva visita a Girona, són una sèrie de cases de diferents colors que van ser construïdes al llarg dels segles sobre els marges del riu, que donen al conjunt una personalitat pròpia i una armonia estètica, les façanes fluvials van ser l’obra conjunta dels pintors Jaume Faixó i Enric Ansesa i dels arquitectes J. Fuses i J.Viader.

Barri Jueu de Girona: El barri jueu de Girona, que també es coneix com la Juderia o el Call, és un dels millors conservats no només d’Espanya sinó de tot el continent europeu. El visitant es quedarà fascinat per l’entramat de carrers estrets, amb un recorregut que desemboca  a la catedral. Com a curiositat, aquests mateixos carrers, van ser els escenaris triats per el rodatge de la famosa pel·lícula El Perfum.

Rambla de la Llibertat:  La Rambla, és un passeig urbanitzat al segle XVIII, paral·lel al riu Onyar que ha sigut tradicionalment un enclau de gran importància comercial i d’oci a la ciutat per el que és un lloc de visita obligada, és el punt d’entrada del casc antic i un lloc ideal per passejar.

Banys Àrabs: Tot i el seu nom, és un edifici cristià d’estil romànic. Els banys es van construir al SXII i el seu disseny està inspirat en els banys musulmans, s’aquí al seu nom, aquests banys estan dividits en cinc estances; els vestuaris, la sala calent, la sala tèbia, la freda i la sala on s’ubiquen el forn i la caldera.

Tren turístic Gerió: El tren turístic és una de les millors maneres de conèixer i descobrir els racons i llocs més interessants de la ciutat, el recorregut comença al Pont de Pedra, i recorre les zones més importants del casc antic.

Hostal Fabrellas, l’allotjament de confiança a Caldes de Malavella

Si esteu pensant en fer una visita a Girona, i els seus voltants, l’Hostal Fabrellas és el millor lloc per allotjar-vos, la localització, a 10 minuts de la ciutat en tren, 15 en cotxe, tant a Girona com a les platges de Sant Feliu de Guíxols i Platja d’Aro.

L’Hostal va començar a oferir el seus serveis l’any 1914, i actualment, combinem tradició i modernitat, i li oferim un tracte familiar i proper al client, en un entorn ple de referències històriques.

Totes les habitacions son exteriors, amb bany o dutxa privada, a més a l’hostal tenim una galeria, jardí, pàrquing gratuït, dos salons, calefacció, televisió via satèl·lit i internet (WIFI).

A més de tots els serveis, tenim un restaurant on oferim productes del país i plats casolans. Us hi esperem!

.