Visita la 60ª Exposició Temps de Flors a Girona - Hostal Fabrellas 1914
16603
post-template-default,single,single-post,postid-16603,single-format-standard,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-6.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

Visita la 60ª Exposició Temps de Flors a Girona

25 abr. Visita la 60ª Exposició Temps de Flors a Girona

Allotja’t a l’Hostal Fabrellas per visitar la 60ª Exposició  “Temps de Flors”

L’exposició floral Temps de Flors és un gran esdeveniment floral que se celebra cada any a Girona. Aquest any 2015  del 9 al 17 de maig, es tracta d’un esdeveniment amb una dilatada trajectòria que gaudeix d’un gran arrelament a la ciutat ja que complirà 60 anys a la present edició del 2015 , cal destacar que no hi ha en tot el territori nacional un esdeveniment d’aquesta magnitud i naturalesa.

El Temps de Flors és a la vegada tradició, esdeveniment cultural i expressió artística, durant l’esdeveniment els carrers de la ciutat especialment els del casc antic són engalanats amb conjunts florals de viva bellesa i espectaculars colors donant als monuments, els habitatges, els carrers, els jardins i els patis una nova dimensió i un colorit que sorprendran al visitant.

L’exposició no només sorprèn per la seva bellesa i riquesa cromàtica, durant la celebració de l’esdeveniment els carrers de Girona es veuen inundats d’innombrables i embriagadors estímuls olorosos que desprenen les flors i els elements vegetals.

Mereix un esment especial l’efecte que causen els elements florals en els conjunts patrimonials de la ciutat, monuments com la catedral de Girona què adorna la seva escalinata tots els anys amb motius florals i vegetals o el barri jueu al qual es dóna vida amb diferents composicions i es converteixen en un reclam encara més cridaner per als visitants i turistes.

Cal destacar el caràcter popular d’aquesta festa de les flors que any rere any adquireix una rellevància cada vegada més internacional, a la realització dels conjunts florals no només participen floristes professionals, és un esdeveniment al que se sumen també centenars d’aficionats fent d’aquest esdeveniment un succés que implica nombroses persones de la comunitat i del que es beneficien sectors com el turístic i el gastronòmic.

Al voltant de l’exposició s’organitzen una sèrie d’activitats paral·leles i complementaries, així es realitzen concursos d’aparadorisme i decoració interior i tallers participatius de floristeries al casc antic, a més es fan partícips altres sectors culturals mitjançant inscripcions obertes a cicles d’escoles de música o mitjançant tallers i altres activitats organitzades en diferents centres cívics de la ciutat.

Consells per visitar Girona durant el temps de flors

• Si ets resident de la península i tens la intenció d’acudir al Girona Temps de Flors el tren és una excel·lent opció ja que Renfe ofereix descomptes del 35% entre el 09/05/2015 i el 17/05/2015, dates de l’inici i finalització de l’esdeveniment, pots posar-te en contacte amb Renfe per sol·licitar més informació.

• L’esdeveniment dura un total de nou dies el que et permet organitzar la teva visita d’una forma bastant flexible, et recomano que si vols evitar les aglomeracions del cap de setmana facis la visita entre setmana.

• És imprescindible que si la teva intenció és la de pernoctar per gaudir millor de l’exposició Temps de Flors a l’Hostal Fabrellas de Caldes de Malavella, que et facis càrrec de reservar amb la suficient antelació ja que l’ocupació hotelera durant l’esdeveniment s’eleva notablement .

On allotjar-te a Girona durant el temps de flors

Si estàs buscant allotjament per a acudir a la present edició del Temps de Flors, l’Hostal Fabrellas està situat al poble de Caldes de Malavella famós per les seves aigües termals, és un lloc ideal per la seva ubicació, l’àmplia gamma de serveis que ofereix, la seva acurada gastronomia del país i el tracte proper i familiar del seu personal.

L’Hostal Fabrellas a Caldes de Malavella ofereix al visitant la possibilitat d’allotjar-se en un poble conegut per les seves aigües termals, alhora que gaudeix d’un enclavament en plena natura i pot desplaçar-se amb facilitat diàriament a Girona mitjançant el tren de rodalies o un altre mitjà de transport retirant-se al final de la jornada a l’hostal.

Caldes de Malavella té la seva pròpia estació de tren, la seva proximitat a l’Hostal Fabrellas et permetrà anar caminant fins a l’estació, a més la connexió de proximitat entre Caldes de Malavella i Girona és excel·lent el que permet fer el recorregut en tren en 10 minuts.

A més si vens en AVE fins a Girona per acudir a l’exposició, pots agafar un tren de mitja distància fins a Caldes de Malavella si vols allotjar-te a l’Hostal Fabrellas.

35% de descompte amb bitllets Renfe

Consulta

Si no has tingut la fortuna d’anar al Girona Temps de Flors i tens curiositat sobre el que l’exposició pot oferir hi ha publicat un llibre en el qual podràs accedir a increïbles documents gràfics amb les fotografies de l’edició número 59 . També pots gaudir del següent vídeo…

.