Verbena de Sant Joan a Caldes de Malavella - Hostal Fabrellas 1914
17076
post-template-default,single,single-post,postid-17076,single-format-standard,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-6.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

Verbena de Sant Joan a Caldes de Malavella

23 juny Verbena de Sant Joan a Caldes de Malavella

 

Aquesta nit se celebra la revetlla de Sant Joan, per celebrar l’arribada de l’estiu, una tradició que marca una festa a l’aire lliure, amb fogueres, música i, sobretot, focs artificials. Aquesta festa és molt popular a Catalunya, s’estén per totes les poblacions, originalment es feia una festa per celebrar el solstici d’estiu, com culte al sol, ja que es produeix el canvi d’estació i és una de les nits més curtes de l’any .

Avui en dia, se segueix mantenint l’esperit de festejar l’arribada de l’estiu, per així aprofitar el bon temps celebrant la festa a l’aire lliure.

A Caldes de Malavella se celebra aquest esdeveniment que organitza la Colla Gegantera com cada any. Aquest any a partir de les 21:30, a la plaça Amical de Mauthausen, hi haurà un sopar de revetlla amb menú especial de Sant Joan. i per seguir amb la festa, després del sopar, el grup Faràndula Deluxe amenitzarà la vetllada.

Més informació de les activitats

Si t’estàs quedant a Caldes de Malavella o t’allotges al Hostal Fabrellas podràs gaudir d’aquest esdeveniment que tanta tradició té i gaudeixen els seus habitants i els que vénen a visitar-nos.

 .