Temporada Alta de teatre a Girona - Hostal Fabrellas 1914
17098
post-template-default,single,single-post,postid-17098,single-format-standard,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-6.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

Temporada Alta de teatre a Girona

30 oct. Temporada Alta de teatre a Girona

Durant els mesos d’octubre, novembre i desembre a les ciutats de Girona i Salt podem gaudir del que es diu la Temporada Alta que és un festival d’arts escèniques que es celebra des de 1992 quan va néixer aquest projecte que va començar com un cicle curt de teatre que ha anat creixent fins que ara es considera com “el millor festival de l’Estat espanyol”.

Al llarg de la temporada es presenta molta varietat de espectacles principalment de teatre, música, dansa i circ, creació contemporània fins a cinema i d’altres. Trobareu molts d’estrenes.

Veure tota la programació.

Si vols aprofitar i comprar les entrades per no perdre l’oportunitat aneu a entrades online .

I també es disposen d’un sistema de venda d’entrades i paquets on-line anomenat +tiquet que podràs comprar sense cues, a qualsevol hora i es podrà imprimir les entrades des de casa o bé guardar-les al vostre telèfon mòbil i el dia de la funció, simplement, mostrar-les a taquilla.

Ofereixen paquets de diferents quantitats d’entrades amb descomptes de fins a un 20%.

ÉS HORA DE APROFITAR D’AQUESTA OFERTA QUE GAUDIRÀS I MAI T’OBLIDARÀS EL QUE HAS FET A GIRONA.

.