Recorregut en bicicleta des de l'Hostal Fabrellas a Caldes de Malavella - Hostal Fabrellas 1914
16579
post-template-default,single,single-post,postid-16579,single-format-standard,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-6.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

Recorregut en bicicleta des de l’Hostal Fabrellas a Caldes de Malavella

ermita sant maurici

03 abr. Recorregut en bicicleta des de l’Hostal Fabrellas a Caldes de Malavella

Com vas poder observar en l’anterior entrada del bloc, l’Hostal Fabrellas situat a la localitat de Caldes de Malavella a la província de Girona és un allotjament que compta amb totes les comoditats i serveis per als turistes que visiten aquest enclavament famós per les seves aigües termals, termes romanes i el seu patrimoni artístic i cultural.

La privilegiada ubicació del municipi de Caldes de Malavella i l’Hostal Fabrellas ofereix múltiples alternatives al visitant ja que a menys de 25 kms pots gaudir de les meravelloses platges de la Costa Brava i de les atractives rutes que partint des de l’hostal pots fer amb bicicleta gaudint del paisatge i de l’aire lliure.

A continuació anem a suggerir dues rutes de les moltes de bicicleta de muntanya que hi ha des de Caldes de Malavella, indicant minuciosament les característiques del recorregut perquè puguis triar la ruta que millor s’adapti a les teves preferències i puguis gaudir d’una meravellosa jornada a l’aire lliure fent una mica d’exercici a la vegada que gaudeixes de la natura.

Ruta de les Ermites (Ruta de les Ermites)
Es tracta d’una ruta fàcil de realitzar sempre que estiguis habituat a fer exercici, ja que no requereix per a la seva execució d’una gran exigència física, però si no ets molt esportista la dificultat és més aviat mitjana, el recorregut complet és de 33,97 km, el temps mitjà que es necessita per completar-lo és de 4 hores i 13 minuts aproximadament, l’altitud mínima del recorregut és de 71 metres mentre que la màxima s’eleva fins als 202 metres, com hem dit la ruta no és molt dura , prova d’això és que els desnivells que s’originen tant en pujada com en baixada són de tan sols 425 metres.

La ruta deu el seu nom al fet que al llarg del recorregut et trobaràs amb diverses ermites en què podràs aturar-te per observar la seva bellesa i la seva gran harmonia amb l’entorn.

Aquesta ruta transcorre entre boscos, camps de conreu i increïbles paisatges pel que és molt recomanable que portis una càmera de fotos per poder prendre instantànies de tant en tant.

Per planificar la ruta recomanem descarregar-del següent enllaç: descargar

Ruta Caldes de Malavella-Tossa de Mar
Aquesta és una ruta que exigeix un nivell alt tant tècnic com físic de manera que només és recomanable per a ciclistes experts en la pràctica del mountain-bike i persones amb una excel·lent condició física.

La distància del recorregut és de 25,29 km, el punt més baix de la ruta es troba a 4 metres el més alt a 260 m i el desnivell acumulat pujant 332 m i baixant és de 421 metres.

La ruta comença al centre de Caldes de Malavella acaba a la localitat turística i costanera de Tossa de Mar on podràs gaudir del seu ambient i meravelloses platges.

Per planificar la ruta recomanem descarregar-del següent enllaç: descargar

 .