Què fer a la tardor a Caldes de Malavella? - Hostal Fabrellas 1914
18305
post-template-default,single,single-post,postid-18305,single-format-standard,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-6.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

Què fer a la tardor a Caldes de Malavella?

25 set. Què fer a la tardor a Caldes de Malavella?

La tardor és una de les millors èpoques per visitar Caldes de Malavella, des de passeig de tardes per gaudir d’uns paisatges únics, fins a un dia de tranquil·litat visitant el poble i el seu patrimoni.

Gràcies a l’Hostal Fabrellas, tens a l’abast tot tipus d’activitats i comoditats, es situa al centre de Caldes on tens molt a prop tots el comerços i pots anar caminant fins a les termes romanes que caracteritzen tant el nostre poble. En quant a transport, a 5 minuts a peu trobes una parada d’autobús i a 15 la parada de tren, que et permetrà accedir de manera fàcil a pobles del voltant fins a Barcelona o Figueres.

Per tal de facilitat-te les vacances i que no pensis en res més que en relaxar-te, hem recopilat totes aquelles activitats que creiem oportunes per la teva estança, que inclouen des de activitats mogudes fins a activitats de tranquil·litat.

fullsizeoutput_225

TERMES ROMANES

Activitats que no requereixen transport per un dia de tranquil·litat.

Una volta pel poble és la primera activitat que et recomanem, per aquesta raó hem ideat una ruta per no perdre’t res:

Les termes romanes, un monument històric d’interès nacional. Es tracta de les restes millors conservades del municipi romà de Caldes de Malavella. La segona, l’Església Parroquial de Sant Esteve, d’origen Romànic del segle XI-XII, modificada en diverses ocasions. A continuació, la font de la mina, inclosa en l’Inventari del Patrimoni Arquitectònic de Catalunya.

Per a un dia d’excursió suau, et recomanem dues opcions, anar al camp dels ninots que hi han rutes guiades des de la plaça de l’Església i per últim la font de la vaca, un espai agradable per passar una tarda de tardor.

 

Excursions que no requereixen transport

Per a un dia complet (o bé a peu o bé amb bicicleta), acompanyat de família, amics o parella, pots gaudir d’un passeig  ple de natura i silenci, arribant a l’ermita de sant Maurici, que compta amb uns paisatges únics i s’hi troben les restes del castell, un edifici declarat bé cultural d’interès nacional. Pels amants dels bolets, també s’hi poden trobar pels voltants.

 

Activitats que requereixen transport

Tan si et desplaces en cotxe o en tren, una de les principals ciutats que no et pots perdre es Girona*, es troba a 20 minuts de Caldes i es una ciutat històrica amb gran atractiu turístic.

*Si viatgeu en tren, consulteu els horaris: http://www.renfe.com/

Et dividirem la ruta en dues parts:

 

Activitats gratuïtes

Per aquelles persones que prefereixen gastar-se diners en altres activitats o no volen tenir grans gestos durant les vacances, et recomanem que visitis els següents llocs:

  • Catedral de Girona
  • La Muralla
  • El riu Onyar
  • La plaça de la Independència
  • El parc de la Davesa
  • Rambla de Girona

 

Per poc preu, també podeu accedir a:

Pots gaudir de diversos museus de Girona, així com el museu de l’art de Girona o el museu del Cinema.