Què podem fer a Caldes de Malavella? - Hostal Fabrellas 1914
17631
post-template-default,single,single-post,postid-17631,single-format-standard,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-6.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

Què podem fer a Caldes de Malavella?

Caldes de Malavella - Hostal Fabrellas

02 nov. Què podem fer a Caldes de Malavella?

A l’article anterior que parlàvem d’una breu ressenya de com és Caldes de Malavella ara us apropem a les activitats que aquest petit poble ens ofereix. Dins de tots els seus productes turístics deixats per la llarga història que ha viscut hi ha unes activitats que permeten que el turista pugui gaudir de la seva estada a la vila termal.

Activitats per gaudir a Caldes de Malavella.

Balnearis

Com ja he dit les aigües termals són un dels aspectes pels quals Caldes de Malavella és més reconegut, per això compta amb una gran oferta en termalisme, gràcies a això com a visitant podràs gaudir de les propietats de les aigües i gaudir de relaxants sessions d’hidroteràpia.

Dins de l’oferta disponible pots accedir a fonts tant d’aigües fredes com calentes i els balnearis a més dins la seva oferta ofereixen tractaments de bellesa, d’aprimament, d’hidratació de la pell i tractaments anti-estrès.

Golf

El golf és una activitat que ha anat augmentant exponencialment la seva importància dins de l’oferta turística, en aquest sentit la localitat compta amb el qual està considerat com el millor camp de golf d’Espanya i un dels 10 millors d’Europa segons la PGA.

Per tot això els professionals, aficionats i amateurs que practiquen aquest esport estan d’enhorabona en tenir l’oportunitat de gaudir més de la competició d’unes meravelloses vistes i unes impressionants instal·lacions.

Gastronomía

La gastronomia és un dels grans reclams de Caldes de Malavella als seus restaurants podràs degustar els plats de la zona que fan especial èmfasi en la utilització dels productes locals que gaudeixen d’un més que merescut prestigi dins de la cuina tradicional catalana.

Hi ha diverses opcions de qualitat entre les que pots triar però mereixen un esment especial l’Hostal Fabrellas, a més de gaudir de la seva gastronomia ofereix la possibilitat de gaudir d’allotjament en el qual podràs disposar d’un servei de qualitat, molt proper i familiar.

Senderisme

Els amants de la natura també compten a Caldes de Malavella amb una oferta de senderisme amb rutes que parteixen de la localitat i es desenvolupen a través de dues rutes Riera-Benaula i Riera-Santa Maria, aquestes rutes poden practicar-se a peu o a bicicleta i permeten al visitant gaudir de l’aire pur i els paisatges típicament mediterranis.

Val la pena que passejant pels seus carrers tinguis l’oportunitat de visitar les restes de les termes romanes del segle I, l’arquitectura medieval representada per Can Trelles, les cases de Cal Ferrer de la Plaça o les muralles del Castell de Caldes, també resulten interessants les construccions neoclàssiques i modernistes.

.