Camins de ronda - Gaudint de la bellesa de la Costa Brava - Hostal Fabrellas 1914
17077
post-template-default,single,single-post,postid-17077,single-format-standard,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-6.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

Camins de ronda – Gaudint de la bellesa de la Costa Brava

30 juny Camins de ronda – Gaudint de la bellesa de la Costa Brava

La Costa Brava és una bella regió costanera situada a Catalunya. S’estén fins a la frontera amb França, on el Mar Mediterrani es troba amb els Pirineus. La Costa Brava és coneguda per les seves platges, però la Costa Brava no és només mar, sol i sorra, la regió està plena de tresors naturals, culturals i gastronòmics. Una manera de gaudir i apreciar el patrimoni i el paisatge de la Costa Brava és passejar pels camins de ronda. Aquesta és una manera increïble de descobrir les petites coves, platges i altres llocs de gran bellesa que no s’ha de perdre, quan visiti la Costa Brava.

Els camins de ronda són una sèrie de camins originalment utilitzats per la guàrdia civil per a patrullar la costa, que s’estenen més de 200 quilòmetres. Algunes parts de les antigues rutes i senders van desaparèixer a causa del desenvolupament costaner. No obstant això, hi ha seccions que es van restaurar per oferir als turistes amb una forma única d’explorar la costa, els pobles de pescadors, i les seves petites cales. Hi ha diversos camins que es poden triar, on els turistes tenen l’opció per a excursions d’una setmana o passejades d’una hora. Algunes rutes i senders estan en una ruta circular, mentre que altres són rutes lineals que van d’una població a una altra.

Un terç de la Costa Brava són àrees naturals i protegides com ara parcs naturals, cales i platges. També hi ha zones rurals d’alta muntanya i pobles de pescadors. A més de caminar pels camins de ronda, també es poden trobar altres tipus d’activitats divertides com ciclisme de muntanya, senderisme, golf, esquí, o fins i tot gaudir de l’efecte relaxant en balnearis d’aigües termals.
També pot tractar d’assaborir una experiència gastronòmica única. La combinació d’excel·lents platges i bon clima durant l’estiu, són una bona elecció per a aquestes vacances.

Si vols gaudir de la Costa Brava, et proposem allotjar-te a l’Hostal Fabrellas de Caldes de Malavella (Girona) i realitzar excursions a través dels diferents camins de ronda que es troben a menys de 24 km de l’hostal.

T’aconsellem els camins de Ronda més Propers:

Platja d’Aro – Sant Antoni de Calonge (Caldes de Malavella_ Platja d’Aro, 24 km)
Sant Feliu de Guíxols – S’Agaró (Caldes de Malavella_ Sant Feliu de Guíxols, 22 km)
Tossa de Mar – Cala Pola (Caldes de Malavella_ Tossa de Mar, a 16 km)

Aquest estiu aprofita l’oferta de 3×2
l’Hostal Fabrellas i descobreix els camins de ronda de la Costa Brava. RESERVA

.